Moderne ambacht

Moderne Bijgebouwen

Luxury Wood Concepts gebruikt zijn jarenlange ervaring in de houtsector voor de realisatie van maatprojecten van houten bijgebouwen in de tuin.

Wij bouwen thuiskantoren, gastenverblijven, poolhouses, priëlen, tuinhuizen, carports en nog veel meer!
Deze moderne bijgebouwen kunnen gerealiseerd worden als aanbouw bij een bestaand gebouw of als een vrijstaande unit.
Elk project is uniek en wordt volledig volgens uw wensen gerealiseerd!
De materiaalkeuzes in moderne bijgebouwen zijn enorm: beplanking in Red Cedar, lariks, beplanking in paddouck hout,… Afrormosia hout als schrijnwerk, verwerkt op natuurlijke basis, veredelt in grote mate de uitstraling van uw tuingebouw.
Crepi afwerking van moderne bijgebouwen is ook een favoriet in de markt! Dit is een silicone harspleister dat het modern bijgebouw een volledig naadloze oppervlakte geeft! Hierdoor kunnen we zeer strakke modellen realiseren die perfect passen bij uw moderne woning. We kunnen dit volledig op maat, van afmetingen tot gekozen materialen, afstemmen met de wens van de klant.
Ook de binnenafwerking kan door ons geadviseerd en verzorgd worden: wand, vloer, meubilair, verlichting, een ingebouwde jacuzzi, een buitendouche, een buitenkeuken, uw gastenverblijf met open haard,… en trendy tuintje…

Onze realisaties

Wij bouwen volgens hoogwaardige technieken die kwaliteit bij oplevering garanderen. Bekijk ons werk en u zult overtuigd zijn.

Design

Exclusief

Kwaliteit