Eén familie
drie generaties

Jarenlange ervaring in de houtverwerkende sector.

Luxury Wood Concepts

Vetrabo legt nieuw leven in de wieg en doopt Luxury Wood Concepts tot haar paradepaardje.

Natuurlijke materialen smelten we samen tot stijlvolle houten bijgebouwen, waaronder poolhouses, gastenverblijven, thuiskantoren, stallen, priëlen, carports, etc.
Luxury Wood concepts is een familiebedrijf met passie dat door generaties heen vandaag de dag zorg draagt voor de realisatie van maatprojecten voor uw tuin. Stijlvolle houten bijgebouwen zoals thuiskantoren, gastenverblijven, poolhouses, priëlen, tuinhuizen, carports… worden met de grootste aandacht ontworpen voor en in samenspraak met U.
Als gerenommeerd aannemer in het ontwikkelen en realiseren van totale woonoplossingen leggen wij met Luxury Wood Concepts vandaag de basis voor komend decennium. Interieurs en aanleg tuinen, de zwaarste opdrachten gaan wij niet uit de weg. Maar ook de kleinste nostalgische stalletjes, en authentieke gebouwtjes verzorgen wij met de meeste aandacht.
Luxury Wood Concepts verzorgt het ontstressen in uw vrije tijd. Natuurlijke en authentieke materialen smelten wij samen tot harmonieuze gebouwen. Georiënteerde inplanting in tuin, perk of domein op deskundige basis. U zegt binnenkort niet waarschijnlijk maar zeker ‘U’, tegen het interieur dat uw gebouw uitstraalt als onze stylisten hun werkzaamheden achter de rug zullen zijn…
Wij kijken er naar uit U binnenkort te mogen begeleiden.

Eigen productie

Luxury Wood Concepts heeft de productie van zijn tuinhuizen in eigen handen, daardoor kunnen we u maatwerk aanbieden tegen standaardprijzen, alle modellen worden op maat gemaakt volgens uw wensen.

Een stukje geschiedenis

Luxury Wood Concepts een echt familiebedrijf met jaren ervaring in de houtsector.

De oorsprong van Luxury Wood Concepts vond reeds 40 jaar geleden plaats toen vader Van Eetvelde een schrijnwerkerij opstartte.
Over de jaren heen werd de schrijnwerkerij stilaan uitgebreid en werden de eerste houten tuinhuizen en chalets gerealisseerd.
Het bedrijf werd al gauw een echt begrip, van kwaliteit en degelijkheid, in de wijde omgeving.
In 1990 werd een nieuwe vennootschap opgericht die onder de leiding van Ronny Van Eetvelde en Tony Durinck zich toespitste op de bouw van sleutel op de deur woningen, met name houtskeletbouw. Met een 40-tal woningen per jaar zijn er reeds meer dan honderden tevreden klanten in België en Nederland. Ondertussen werden er niet enkel woningen gebouwd in houtskelet, maar ook in de traditionele bouwstijl gerealiseerd.
Luxury Wood Concepts is een bedrijf met traditie dat op alle vlakken thuis is en in 2009 willen we al onze ervaring in de houtsector gebruiken om ons toe te splitsen op een nieuw segment op de markt. We willen ons manifesteren in de realisatie van totaalconcepten voor houten bijgebouwen.

Kom ons ontmoeten

Luxury Wood Concepts

Steenweg op Dendermonde 87
1745 Opwijk
T: 052/35.37.65

BTW NR: 0440.559.647
info@luxurywoodconcepts.com

Openingsuren

– In de week op afspraak
– Zaterdag – 14:00 – 17:00 (zonder afspraak)
– Zondag gesloten

  Naam*

  Straat en huisnummer*

  Gemeente*

  Tel

  E-mail*

  Bericht*

  Bijlage