Uit het beste hout gesneden

Eiken Bijgebouwen

Of het nu gaat om een poolhouse, gastenverblijf, aanbouw, stalling of carport,onze eiken bijgebouwen of Engelse cottagestijl straalt charme en sfeer uit.

Er wordt gewerkt met duurzame materialen voor de opbouw: een authentiek eiken frame met pen- en gat verbindingen in combinatie met buitenbeplanking in eiken overlapplanken of verticaal geplaatste eiken planken.
De dakbedekking met oude Boomse pannen, Bourgondische tegelpannen of cederen dakshingels verzorgen het geheel dat wordt afgewerkt met de kleinste details: een metalen ossenoog in de puntgevel, zinken of koperen dakgoten,…
Elk gebouw is uniek en ontworpen op uw maat.
Eiken bijgebouwen zijn tegenwoordig zeer trendy en maken van uw tuin de kers op de taart! Het ontwerp van deze eiken bijgebouwen is verschillend van tuin tot tuin. Het begint bij het bepalen van passende afmetingen, zodat het tot zijn recht komt in uw tuin. Dominantie van het gebouw ten opzichte van de tuin proberen we te vermijden los van het feit dat een eiken bijgebouw gezien mag worden in de tuin. We streven dus van in het begin naar de correcte afmetingen die aan de basis liggen van een prachtig eindresultaat!

Onze realisaties

Wij bouwen volgens hoogwaardige technieken die kwaliteit bij oplevering garanderen. Bekijk ons werk en u zult overtuigd zijn.

Duurzaam

Authentiek

Ambachtelijk